Blogg

haugetelefon

Digitalisering av gammel telefon

Haugesenteret i Ulvik ønsket en telefon der man kunne ringe opp Olav H. Hauge for å få lest opp et dikt. Mange løsninger ble vurdert, men vi fant fort ut at vi ønsket at telefonen skulle fremstå som så ekte som mulig. Vi fikk tak i en telefon og begynte å måle signaler.
Les mer

lyse4_ONS_2014_NY

Projeksjonsløsning for Lyse på ONS

Lyse og Statnett hadde stand sammen på ONS 2014, “Oljemessen i Stavanger”. Deres budskap var “Let´s get electric”, med tydelig beskjed til bransjen om at de sammen kan forsyne norsk sokkel med fornybar energi.
Les mer

duverden11

La besøksopplevelsen vare

Ved å la de besøkende skape noe selv under sitt besøk gir man besøkende muligheten til å delta og påvirke i selve formidlingen. Lar man de besøkende få tilgang til det de skaper hjemmefra eller i et klasserom etter besøket vil man tydeligere kunne relatere fordypningsmateriale og læring opp mot besøksopplevelsen.

Les mer

IMG_1452

Når besøksopplevelsen er tilpasset deg

Ved bruk av identifisering under et besøk på museum eller opplevelsessenter får man muligheten til å skape en tilpasset besøksopplevelse. Dette betyr f.eks. at mor og datter vil få informasjon som er tilpasset deres aldersgruppe. Installasjonene kan også få muligheten til å “huske” hva du har gjort på andre installasjoner som språkvalg eller andre preferanser du måtte ha. Installasjonene vil med andre ord “kjenne deg igjen” og “vite” litt om deg slik at de kan gi deg en bedre opplevelse.

Les mer

Banner_backtrack_power

Starter du fortsatt installasjoner manuelt?

Installasjoner i opplevelsessentere består i dag av datamaskiner og projektorer. Noen ganger kan en maskin stoppe opp, en projektor kan være avskrudd. Det kan være feil på nettverk etc. Vi har lyttet til kundene våre og utviklet et system som skal dekke de behovene som vi ser flere museum og besøkssentere har. Vårt produkt Backtrack kan f.eks. automatisere oppstart og nedstenging av datamaskiner og projektorer slik at du kan benytte tiden til mer fornuftige ting. Les mer